HomeUncategorizedBitcoin Quiz Answers - BeQuizzed

Bitcoin Quiz Answers – BeQuizzed

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Bitcoin Quiz Answers

Do you want 100% correct Bitcoin Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Bitcoin Quiz will hold a total of 20 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Bitcoin Quiz Answers

Q 1. BITCOIN USES ________ TECHNOLOGY TO OPERATE WITH NO CENTRAL AUTHORITY

Option:-

  • Mentor-to-Mentee
  • Peer-to-peer
  • Administrator-to-Subject
  • Miner-to-Buyer

Correct Answer: Peer-to-peer

Q 2. BITCOIN TRANSACTIONS ARE ALL OF THESE EXCEPT?

Option:-

  • Permissionless
  • Anonymous
  • Private
  • Reversible

Correct Answer: Reversible

Q Alt 2. WHAT DID SATOSHI NAKOMOTO HARD CODE INTO THE GENESIS BLOCK?

Option:-

  • Money is only a tool. It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver.
  • Men make counterfeit money; in many more cases, money makes counterfeit men.
  • A wise man should have money in his head, but not in his heart.
  • The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.

Correct Answer: The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.

Q 3. WHICH OF THESE DESCRIBES A DEAD BITCOIN?

Option:-

  • A bitcoin that has been hacked and stolen.
  • A bitcoin that has been used in an illegal transaction.
  • A bitcoin which can no longer be accessed.
  • A bitcoin which has corrupted and lost its value.

Correct Answer: A bitcoin which can no longer be accessed.

Q 4. WHAT WAS SILK ROAD?

Option:-

  • A piece of code that is apart of the blockchain technology.
  • A bitcoin wallet used to store bitcoins offline.
  • A reddit group dedicated ton bitcoin technology.
  • An online marketplace where illegal goods were purchased with bitcoin.

Correct Answer: An online marketplace where illegal goods were purchased with bitcoin.

Q 5. WHAT WAS THE STARTING PRICE FOR ONE BITCOIN IN 2009?

Option:-

  • $.005
  • $.03
  • $.0001
  • $.015

Correct Answer: $.0001

Q Alt 5. WHAT IS A PRIVATE KEY IN BITCOIN?

Option:-

  • A point on the elliptic curve
  • The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256
  • A mode of turning off your wallet so no one can see your transaction history
  • A multiplier of the generator point on the elliptic curve

Correct Answer: The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256

Q 6. WHEN DO BITCOIN BLOCK REWARDS CHANGE FOR MINERS?

Option:-

  • After 300,000 blocks
  • After 430,000 blocks
  • After 210,000 blocks
  • After 180,000 blocks

Correct Answer: After 210,000 blocks

Q 7. WHAT IS THE CURRENT BLOCK REWARD FOR MINERS?

Option:-

  • 12.5 BTC
  • 25 BTC
  • 6.25 BTC
  • 3.125 BTC

Correct Answer: 6.25 BTC

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

Q Alt 7. WHERE IS BITCOIN ILLEGAL?

Option:-

  • Ecuador
  • Canada
  • Spain
  • Australia

Correct Answer: Ecuador

Q 8. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF BITCOIN CALLED?

Option:-

  • Satoshi
  • Millibit
  • Fillmore
  • Finney

Correct Answer: Satoshi

Q 9. WHICH ONE OF THESE YEARS WAS THE LEAST VOLATILE FOR BITCOIN?

Option:-

  • 2010
  • 2012
  • 2015
  • 2016

Correct Answer: 2016

Q 10. WHAT IS THE LARGEST AMOUNT OF BITCOINS TO EVER BE PRODUCED?

Option:-

  • 132 million
  • 184 billion
  • 21 million
  • 32 billion

Correct Answer: 184 billion

Q Alt 10. WHAT DOES SATOSHI NAKOMOTO LOOSELY TRANSLATE TO?

Option:-

  • Wise Future Thought
  • Inside Teacher Origin
  • Balanced Inside Origin
  • Wise Inside Foundation

Correct Answer: Wise Future Thought

Q 11. WHICH ONE OF THESE BITCOIN HACKS LEAD TO THE LARGEST LOSS SO FAR?

Option:-

  • Bitfinex Hack
  • Mt. Gox Collapse
  • Coincheck Hack
  • Govex Collapse

Correct Answer: Mt. Gox Collapse

Q 12. WHICH PERFORMER WAS THE FIRST TO START ACCEPTING THE DIGITAL CURRENCY FOR THEIR RECORDS?

Option:-

  • 50 Cent
  • Childish Gambino
  • Jamie Foxx
  • DJ Khaled

Correct Answer: 50 Cent

Q 13. WHICH OF THESE FEATURES IS PRESENT IN BITCOIN?

Option:-

  • Smart Contracts
  • Turing Completeness
  • Delegated Proof-of-Stake
  • Automated Security

Correct Answer: Smart Contracts

Q 14. WHAT ARE BITCOIN FUTURES?

Option:-

  • Price prediction horoscopes for Bitcoin
  • A financial instrument giving you the right to always buy Bitcoin at a cheaper price
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given date that is at least one year in the future

Correct Answer: A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date

Q 15. WHAT IS INCLUDED IN A BLOCK HASH?

Option:-

  • All the transactions combined end to end separated by commas
  • The timestamp when all the miners started working on the block
  • The next block hash in the blockchain
  • The nonce used to achieve the difficulty required

Correct Answer: The nonce used to achieve the difficulty required

Q 16. WHAT IS A PAYMENT DISTRIBUTION METHOD FOR A MINING POOL?

Option:-

  • Estimated Moving Average
  • Pay per Last N Shares
  • Triple Geometric Method
  • Fibonacci Selection

Correct Answer: Pay per Last N Shares

Q 17. WHAT IS A NONCE?

Option:-

  • The transaction id number
  • A miners ASIC chip array
  • The generator point used in elliptic curve cryptography
  • The number of miners run through to generate a correct hash

Correct Answer: The number of miners run through to generate a correct hash

Q 18. WHAT IS THE HISTORY OF BITCOIN MINING IN TERMS OF HARDWARE USE CHRONOLOGICALLY

Option:-

  • CPU – GPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – ASIC – FPG
  • AASIC – FPGA – CPU- GPU

Correct Answer: CPU – GPU – FPGA – ASIC

Q 19. WHAT IS A GH/S?

Option:-

  • 1000 hashes per second
  • 1,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000,000 hashes per second

Correct Answer: 1,000,000,000 hashes per second

Q 20. WHAT IS A BLOOM FILTER?

Option:-

  • A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date
  • A micro-transaction service for music streaming using Bitcoin
  • A way of sending Bitcoins and verifying the address through proof of address certificates
  • A full Bitcoin node verifying incoming transactions

Correct Answer: A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read